Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3.

Specificaties Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T80303D1

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3

Verbind de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met de HomeBase 3 en haal een extra slimme deurbel met 2 camera's in huis. Met één camera die naar boven gericht is en één die naar beneden gericht is, heb je geen last van dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. De onderste camera herkent zelfs pakketjes die voor je deur zijn achtergelaten. De HomeBase 3 is veel geavanceerder dan de standaard HomeBase 2. Hij herkent bijvoorbeeld mensen en zorgt voor een veel stabielere verbinding. De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro heeft ook nog eens 2 sensoren om personen te herkennen. Met een infraroodsensor die personen detecteert op basis van lichaamswarmte en een radar die bewegingen scant, mis je geen enkele bezoeker. Dankzij de meegeleverde HomeBase 3 is je deurbel altijd verbonden met het internet. Daarnaast kun je 24/7 opnemen en kun je het geheugen uitbreiden met een harde schijf. Houd er rekening mee dat de HomeBase 3 nog niet compatibel is met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam. Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 haal je niet alleen een slimme deurbel in huis, maar ook een geavanceerd beveiligingssysteem. Mis geen enkele bezoeker meer en houd de omgeving van je huis nauwlettend in de gaten. Met deze deurbel ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, of er.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, hierdoor mis je niets en zie je exact wie en wat er voor je deur staat. De deurbel herkent bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor heb je geen abonnement nodig. Dankzij de Homebase 3 maakt je deurbel een extra stabiele internetverbinding.

Minpunten
  • Om de meest stabiele verbinding te verkrijgen, sluit je de Homebase met een ethernetkabel aan op je router.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals