Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase.

Specificaties Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8213G11

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase

Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase hoef je nooit meer iets te missen wat er zich voor jouw voordeur afspeelt. Deze innovatieve deurbel is uitgerust met niet één, maar twee camera's: één die naar boven gericht is en één die naar beneden gericht is. Hierdoor zijn er geen dode hoeken en heb je een volledig overzicht van iedereen die voor je deur staat. Bovendien heeft de onderste camera de mogelijkheid om pakketjes te herkennen, zodat je altijd op de hoogte bent van de bezorging van je online aankopen. De Eufy Deurbel 2 Pro beschikt over twee geavanceerde sensoren om personen te herkennen. De infraroodsensor detecteert lichaamswarmte en de radar scant bewegingen, waardoor de deurbel nog beter in staat is om onderscheid te maken tussen familieleden, huisdieren en onbekenden die voor je deur staan. Daarnaast wordt de HomeBase meegeleverd, die voorzien is van ingebouwde opslag. Hierdoor is er geen abonnement nodig om de opgenomen beelden terug te kijken. Je verbindt de HomeBase eenvoudig met je router via een ethernetkabel, waarna hij automatisch je wifi-netwerk herkent en draadloos verbinding maakt. Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase ben je altijd op de hoogte van wat er zich voor je deur afspeelt. Dankzij de dubbele camera's, de pakketjesherkenning en de geavanceerde sensoren hoef je je nooit meer zorgen te.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, zodat je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel maakt onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, zonder dat je daarvoor een abonnement nodig hebt. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel op de bestaande bedrading als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Het interne geheugen van het basisstation, van 16 GB, kan niet worden vergroot.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals