1. black friday
  2. Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding.

Specificaties Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding

Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding hoef je nooit meer iets te missen wat er voor jouw voordeur gebeurt. Deze slimme deurbel is voorzien van twee camera's: een bovenste camera en een naar beneden gerichte camera. Hierdoor zijn er geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat volledig zien. De camera aan de onderkant heeft zelfs de mogelijkheid om pakketjes te herkennen die voor je deur staan. Daarnaast beschikt de Eufy Deurbel 2 Pro over twee sensoren om personen te detecteren. Een infraroodsensor die personen detecteert op basis van lichaamswarmte en een radar die bewegingen scant. Hierdoor herkent de deurbel nog beter of er familie, vrienden of een onbekende voor de deur staat, en of er een persoon of dier door je tuin loopt. Je kunt de deurbel eenvoudig koppelen aan je Eufy HomeBase, net als andere Eufy producten. En als je nog geen HomeBase hebt, kun je kiezen voor de Doorbell inclusief basisstation. Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding blijf je altijd op de hoogte van wat er bij je voordeur gebeurt. Dankzij de twee camera's heb je een volledig overzicht zonder blinde vlekken. De camera aan de onderkant heeft zelfs de mogelijkheid om pakketjes te herkennen, zodat je altijd op de hoogte bent van leveringen. Daarnaast bieden de twee sensoren geavanceerde detectiemogelijkheden, waardoor je precies kunt zien wie er.

Pluspunten
  • Deze deurbel is uitgerust met 2 camera's, zodat je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel maakt onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, en hiervoor is geen abonnement nodig. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel via de bestaande bedrading als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Je moet deze deurbel verbinden met een Eufy basisstation

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro uitbreiding wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.