1. black friday
  2. Eufycam 2 3-Pack

Eufycam 2 3-Pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 3-Pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 3-Pack.

Specificaties Eufycam 2 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88423D2

Omschrijving van de Eufycam 2 3-Pack

Met het Eufycam 2 3-Pack heb je de mogelijkheid om verschillende plekken zowel binnen als buiten in de gaten te houden. Deze set bevat 3 camera's die eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor je ze ook kunt bedienen met je stem. De camera's zijn voorzien van een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Wat deze camera's echt onderscheidt, is dat ze alleen mensen herkennen en niet onnodig opnemen wanneer er een dier in beeld komt. De camera's hebben een groter bereik, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation goed blijft. Bovendien zijn de camera's volledig draadloos en staan ze in contact met het basisstation. Het basisstation wordt eerst met een ethernetkabel aan je router verbonden en herkent vervolgens je wifi, waardoor het basisstation draadloos verbinding kan maken met je wifi-router. Het grootste voordeel van de Eufycam 2 is dat de beelden lokaal worden opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Dit zorgt voor extra privacy en gemoedsrust. Daarnaast gaat de ingebouwde batterij van de camera's een indrukwekkende levensduur van een jaar mee bij gemiddeld gebruik, waarna je deze eenvoudig weer kunt opladen. Met het Eufycam 2 3-Pack geniet je van de nieuwste technologie op het gebied van beveiligingscamera's. De camera's bieden niet alleen uitstekende beeldkwaliteit, maar.

Pluspunten
  • Omdat de camera beelden opslaat op de lokale opslag, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera herkent en onderscheidt mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 3-Pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.