1. Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis met gemak en stijl met de Eufycam 2 3-Pack en Video Doorbell Battery. Deze set bevat drie draadloze IP-camera's en een slimme deurbel, waarmee je je hele huis van voordeur tot achtertuin kunt bewaken. Plaats de camera's en de deurbel eenvoudig op elke gewenste locatie met behulp van het meegeleverde basisstation. Sluit het basisstation aan op je router met een ethernetkabel en laat het vervolgens draadloos verbinding maken met je wifi-router. Met krachtige batterijen hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van de camera's en deurbel. Deze apparaten gaan maar liefst 180 dagen (deurbel) tot 1 jaar (camera's) mee zonder dat je ze hoeft op te laden. Daarnaast hoef je geen abonnement af te sluiten om de beelden op te slaan, omdat ze lokaal beveiligd worden opgeslagen. De camera en deurbel zijn uitgerust met een slimme sensor die alleen mensen detecteert, zodat je niet onnodig beelden krijgt van huisdieren die voorbijlopen. Met de handige app kun je direct communiceren met bezoekers die voor je deur staan. Bovendien kun je de camera's en deurbel eenvoudig koppelen aan Apple HomeKit, waardoor je ze kunt bedienen met behulp van Siri. Met de Eufycam 2 3-Pack en Video Doorbell Battery ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Aangezien de camera's en deurbel beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te bekijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera's en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en voorwerpen.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals