1. black friday
  2. Eufycam 2 4-Pack

Eufycam 2 4-Pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 4-Pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 4-Pack.

Specificaties Eufycam 2 4-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 4-Pack

Dit Eufycam 2 4-Pack is de perfecte oplossing om verschillende gebieden zowel binnen als buiten te beveiligen. Met deze set van 4 camera's ben je verzekerd van maximale bewakingsmogelijkheden. Wat deze camera's echt bijzonder maakt, is hun compatibiliteit met spraakassistenten zoals Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Hierdoor kun je de camera's eenvoudig bedienen met je stem. De Eufycam 2 beschikt over een geavanceerde nachtvisie en een slimme bewegingssensor. Deze sensor herkent mensen, waardoor de camera niet onnodig zal opnemen wanneer er bijvoorbeeld een dier in beeld komt. Met een groter bereik garanderen de camera's een stabiel signaal, zelfs op grotere afstanden van het basisstation. Om te beginnen verbind je het basisstation met je router via een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation je wifi, waardoor het draadloos verbinding kan maken met je wifi-router. Een groot voordeel van de Eufycam 2 is dat deze de beelden lokaal opslaat. Hierdoor heb je geen cloudabonnement nodig om je beelden op te slaan. Je kunt de beelden gemakkelijk en veilig terugkijken via de bijbehorende app. Bovendien gaat de ingebouwde batterij van de camera maar liefst een jaar mee bij gemiddeld gebruik. Wanneer de batterij leeg is, kun je deze eenvoudig weer opladen. Met het Eufycam 2 4-Pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemak.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen noodzaak voor een cloudabonnement of een SD-kaart om de beelden terug te kijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagruimte is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 4-Pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.