1. black friday
  2. Eufycam 2 5-Pack

Eufycam 2 5-Pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 5-Pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 5-Pack.

Specificaties Eufycam 2 5-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 5-Pack

Met het Eufycam 2 5-Pack heb je de mogelijkheid om verschillende binnen- of buitenlocaties in de gaten te houden. Deze set bevat vijf camera's die je kunt koppelen aan Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, zodat je ze ook met je stem kunt bedienen. De camera's kunnen draadloos worden verbonden met het meegeleverde basisstation. Om te beginnen, sluit je het basisstation aan op je router met behulp van een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation je wifi-netwerk en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. De Eufycam 2-camera's zijn uitgerust met verbeterde nachtvisie en een bewegingssensor. Deze sensor herkent mensen, waardoor de camera's niet onnodig zullen opnemen als er bijvoorbeeld een dier in beeld komt. Bovendien hebben de camera's een groter bereik, waardoor het signaal ook op grotere afstand van het basisstation goed blijft. Het grote voordeel van de Eufycam 2 is dat de beelden lokaal worden opgeslagen. Je kunt de opgenomen beelden veilig bekijken via de app, zonder dat je een cloudabonnement nodig hebt om de beelden op te slaan. Daarnaast gaat de ingebouwde batterij gemiddeld een jaar mee bij normaal gebruik, waarna je deze eenvoudig weer kunt opladen. Met het Eufycam 2 5-Pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemak. De camera's bieden uitstekende prestaties, met een draadloze verbinding en integratie met spraak.

Pluspunten
  • Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Met de krachtige magneet kan je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera herkent het verschil tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 5-Pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.