Eufycam 2 Duo Pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Duo Pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Duo Pack.

Specificaties Eufycam 2 Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88413D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Duo Pack

Met het Eufycam 2 Duo Pack kun je met gemak verschillende locaties zowel binnen als buiten in de gaten houden. Deze set wordt geleverd met twee camera's die eenvoudig kunnen worden gekoppeld aan Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, zodat je ze zelfs met je stem kunt bedienen. Met de verbeterde nachtvisie en bewegingssensor hoef je je geen zorgen te maken over onnodige opnames wanneer er bijvoorbeeld een dier voorbij komt. Deze slimme camera herkent namelijk mensen en zal alleen opnemen wanneer dat nodig is. Een ander voordeel van de Eufycam 2 is het grotere bereik van de camera's, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation nog steeds sterk blijft. Om de camera's te installeren, hoef je alleen het basisstation via een ethernetkabel met je router te verbinden. Vervolgens zal het basisstation automatisch je wifi herkennen en draadloos verbinding maken met je wifi-router. Het mooie van deze camera's is dat ze de beelden lokaal opslaan, wat betekent dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je opnames te bewaren. Je kunt eenvoudig de beelden bekijken via een beveiligde verbinding in de bijbehorende app. En dat is nog niet alles! De ingebouwde batterij van de camera gaat maar liefst een jaar mee bij gemiddeld gebruik, waarna je deze eenvoudig kunt opladen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van batterijen. Met het Eufycam 2 Duo Pack ben je verzek.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te bekijken. Met behulp van de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voorwerpen.

Minpunten
  • Als je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Duo Pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals