Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery

Met dit Eufy-pakket kun je niet alleen je voordeur bewaken, maar ook nog eens twee extra ruimtes in en rondom je huis. Het pakket bestaat uit een duopack Eufycam 2 beveiligingscamera's en de Eufy Video Doorbell Battery. Deze apparaten kun je eenvoudig koppelen aan het meegeleverde basisstation, dat de beelden lokaal opslaat met een geheugen van 16 GB. Om te beginnen verbind je het basisstation met je router via een ethernetkabel, zodat het basisstation je wifi-router herkent. Vervolgens kun je de HomeBase draadloos gebruiken. Via een versleutelde verbinding kun je de camerabeelden bekijken in de handige Eufy app. Het mooie is dat je geen abonnement nodig hebt om de beelden op te slaan of terug te kijken. Zowel de Eufycam 2 als de Video Doorbell geven meldingen bij beweging en kunnen zelfs het verschil herkennen tussen mensen en dieren. Daarnaast kun je ze eenvoudig koppelen aan de Google Assistant of Amazon Alexa, zodat je ze kunt integreren in je slimme huis. Met dit Eufy-pakket ben je dus verzekerd van een uitstekende beveiliging voor je huis, zonder gedoe met abonnementen en met de mogelijkheid om meerdere ruimtes in de gaten te houden.

Pluspunten
  • De apparaten onderscheiden tussen mensen, dieren en objecten. Aangezien de apparaten de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om ze terug te bekijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel naast de bestaande bedrading ook draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Het basisstation heeft geen uitbreidbare interne geheugen van 16 GB. Als je de camera's meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals