1. black friday
  2. Eufycam 2 Pro 3-Pack

Eufycam 2 Pro 3-Pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro 3-Pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro 3-Pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88523D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 3-Pack

Dit Eufycam 2 Pro 3-Pack bestaat uit drie geavanceerde beveiligingscamera's die een buitengewone 2K-resolutie bieden, waardoor je elk detail kunt vastleggen en een oogje in het zeil kunt houden in zowel binnen- als buitenruimtes. Met deze slimme camera's kun je ze eenvoudig koppelen aan je smart home platform, zodat je ze moeiteloos kunt bedienen met je stem en aangepaste routines kunt instellen. Het draadloze ontwerp van de camera's maakt het mogelijk om ze gemakkelijk te verbinden met het meegeleverde basisstation. Je hoeft alleen maar het basisstation met een ethernetkabel aan te sluiten op je router, waardoor het automatisch je wifi-router herkent. Vervolgens kun je het basisstation draadloos gebruiken. Met verbeterde nachtzicht en geavanceerde bewegingssensoren, kunnen de camera's onderscheid maken tussen mensen en dieren, zodat ze alleen opnemen wanneer dat nodig is. Met een indrukwekkend draadloos bereik behoudt het signaal van deze camera's een sterke verbinding, zelfs op grotere afstanden van het basisstation. Bovendien slaat de Eufycam 2 Pro de opgenomen beelden lokaal op, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden veilig op te slaan. Je kunt de opgeslagen beelden gemakkelijk bekijken via een beveiligde verbinding in de handige app. Kortom, met het Eufycam 2 Pro 3-Pack ben je verzekerd van een uitstekende beve.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan camera's met een full hd resolutie door de 2K resolutie. Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken, omdat de camera de beelden lokaal opslaat. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro 3-Pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.