Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88523D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis met gemak met deze uitgebreide set van de Eufycam 2 Pro 3-Pack en de Eufy Video Doorbell Battery. Deze set biedt volledig draadloze beveiliging, zodat je de camera's en de deurbel overal kunt plaatsen waar je ontvangst hebt van het meegeleverde basisstation. Het basisstation wordt eenvoudig verbonden met je router via een ethernetkabel, waarna het draadloos verbinding maakt met je wifi-router. Zo geniet je van een betrouwbare en naadloze verbinding. Met een indrukwekkende 2K resolutie bieden de camera's scherpe en gedetailleerde beelden, zodat je geen enkel detail mist. Daarnaast maken de krachtige batterijen het mogelijk om de apparaten tot wel 180 dagen (deurbel) of zelfs 1 jaar (camera's) te gebruiken zonder op te laden. Je kunt de beelden lokaal opslaan en beveiligen, zonder dat je een abonnement nodig hebt om ze terug te kijken. Met de mogelijkheid om de camera's en deurbel te koppelen aan Apple HomeKit, kun je ze eenvoudig bedienen via Siri. Dit zorgt voor een naadloze integratie met je andere slimme apparaten en biedt ultiem gemak en controle over je beveiligingssysteem. Bescherm je huis van de voordeur tot de achtertuin met deze complete set van Eufycam 2 Pro camera's en de Video Doorbell Battery.

Pluspunten
  • Dankzij de 2K resolutie is het camerabeeld scherper dan bij camera's met een full hd resolutie. Aangezien de camera's en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om ze terug te bekijken. De camera's en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit van het basisstation is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals