1. black friday
  2. Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2 Pro 4-pack en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt bij jouw voordeur en rondom je huis. Deze slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: een bovenste camera en een naar beneden gerichte camera. Hierdoor heeft de deurbel geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. De onderste camera herkent zelfs pakketjes die voor je deur zijn achtergelaten. De video deurbel kan zowel bedraad worden aangesloten op je huidige bekabeling, als draadloos worden gebruikt dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam 2 Pro beveiligingscamera's houden de rest van de omgeving in de gaten met een beeldkwaliteit van 2K. Zowel de camera's als de deurbel kunnen personen herkennen, waardoor je geen valse meldingen ontvangt. Je kunt de beelden bekijken via de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbinding maken met de HomeBase. Om te beginnen sluit je het basisstation aan op je router met een ethernetkabel. Vervolgens zal het basisstation je wifi herkennen, waarna het ook draadloos verbinding kan maken met je wifi-netwerk. Het basisstation is voorzien van ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Met het Eufycam 2 Pro 4-pack en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro krijg je niet alleen een uitgebreid en betrouwbaar.

Pluspunten
  • Deze deurbel beschikt over 2 camera's, waardoor je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, zonder dat je hiervoor een abonnement nodig hebt. Aangezien de camera en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur zal verminderen als je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.