1. Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis volledig met deze set van 4 Eufycam 2 Pro camera's en de Eufy Video Doorbell. Met deze draadloze ip-camera's en deurbel kun je gemakkelijk en flexibel je huis van voor tot achter beveiligen. Het basisstation, dat wordt meegeleverd, kan overal geplaatst worden waar er ontvangst is. Sluit het basisstation eenvoudig aan op je router met behulp van een ethernetkabel en maak vervolgens draadloos verbinding met je wifi-netwerk. Zo ben je altijd verbonden en kun je de camera's en deurbel gemakkelijk bedienen. De camera's hebben een indrukwekkende 2K resolutie, waardoor je heldere en scherpe beelden kunt bekijken. Bovendien hebben ze krachtige batterijen die ervoor zorgen dat je de apparaten tot wel 1 jaar lang kunt gebruiken zonder dat je ze hoeft op te laden. De deurbel kan zelfs tot 180 dagen zonder opladen functioneren. Je kunt de beelden lokaal opslaan en ze zijn beveiligd, waardoor je geen abonnement nodig hebt om ze terug te kijken. Met de mogelijkheid om de camera's en deurbel te koppelen aan Apple HomeKit, kun je ze ook eenvoudig bedienen via Siri. Beveilig je huis op een slimme en handige manier met deze complete set van Eufycam 2 Pro camera's en de Eufy Video Doorbell.

Pluspunten
  • Dankzij de 2K resolutie is het beeld van de camera scherper dan bij camera's met een full hd resolutie. Aangezien de camera's en deurbel beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera's en deurbel maken een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit van het basisstation is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals