Eufycam 2 Pro 5-Pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro 5-Pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro 5-Pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro 5-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 5-Pack

Dit Eufycam 2 Pro 5-Pack bevat 5 camera's die op een zeer indrukwekkende 2K-resolutie filmen, waardoor je een buitenterrein of binnenruimte kunt monitoren met haarscherpe beelden. Deze slimme beveiligingscamera's zijn compatibel met Apple HomeKit, wat betekent dat je ze ook kunt bedienen met je stem via Siri. Ze zijn uitgerust met een verbeterde nachtvisie en een bewegingssensor die mensen herkent, zodat de camera's niet onnodig blijven filmen wanneer er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Dankzij het draadloze bereik van deze camera's blijft het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation goed. Je verbindt het basisstation eerst met een ethernetkabel aan je router. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en kan het basisstation draadloos verbinding maken met je wifi-netwerk. De Eufycam 2 Pro slaat de opgenomen beelden lokaal op, waardoor je de beelden veilig kunt bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Hierdoor heb je geen cloudabonnement nodig om je beelden op te slaan. Met dit Eufycam 2 Pro 5-Pack heb je alles wat je nodig hebt om je huis of bedrijf veilig te houden. De camera's bieden hoogwaardige beeldkwaliteit, geavanceerde functies en eenvoudige bediening via spraakopdrachten. Of je nu wilt controleren wie er voor je deur staat, je tuin in de gaten wilt houden of gewoon gemoeds.

Pluspunten
  • Dankzij de 2K-resolutie is het camerabeeld scherper dan bij camera's met een full hd-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur wordt verminderd als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro 5-Pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals