Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2 Pro 5-pack en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich afspeelt voor je voordeur en rondom je huis. De slimme deurbel is uitgerust met niet één, maar twee camera's: één die naar boven gericht is en één die naar beneden gericht is. Hierdoor heeft de deurbel geen enkele dode hoek en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. De camera aan de onderkant van de deurbel kan zelfs pakketjes herkennen die voor je deur zijn achtergelaten. Je kunt de video deurbel zowel bekabeld als draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam 2 Pro beveiligingscamera's houden de overige delen van je omgeving in de gaten met een beeldkwaliteit van 2K. Zowel de camera's als de deurbel zijn in staat om personen te herkennen, waardoor je geen last hebt van valse meldingen. Je kunt de beelden eenvoudig bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbinding maken met de HomeBase. Om te beginnen sluit je het basisstation aan op je router met een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en kan het ook draadloos verbinding maken met je wifi-netwerk. Bovendien heeft het basisstation ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, dus je mist niets en je kunt precies zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera kunnen onderscheid maken tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, en je hebt hiervoor geen abonnement nodig. Omdat de camera en deurbel de beelden lokaal opslaan, hoef je geen cloudabonnement of SD-kaart te hebben om de beelden terug te kunnen kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals