Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis met gemak met deze complete set van 5 Eufycam 2 Pro camera's en de Eufy Video Doorbell. Met deze draadloze IP camera's en deurbel kun je je hele huis, van de voordeur tot de achtertuin, probleemloos in de gaten houden. Je kunt de camera's en deurbel eenvoudig overal plaatsen waar er ontvangst is van het meegeleverde basisstation. Het basisstation wordt verbonden met je router via een ethernetkabel, waardoor het een betrouwbare en stabiele verbinding garandeert. Nadat het basisstation verbonden is met je router, herkent het automatisch je wifi, zodat je basisstation ook draadloos verbinding kan maken met je wifi. Deze set van Eufycam 2 Pro camera's en deurbel biedt je ongelooflijk scherpe camerabeelden dankzij de indrukwekkende 2K resolutie. Je kunt dus genieten van gedetailleerde beelden die je helpen bij het beveiligen van je huis. Bovendien zijn de camera's en deurbel uitgerust met krachtige batterijen, waardoor je ze tot wel 180 dagen (deurbel) en 1 jaar (camera's) kunt gebruiken zonder op te laden. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van je beelden, want je kunt ze lokaal beveiligd opslaan zonder dat je een abonnement nodig hebt. En als kers op de taart kun je de camera's en deurbel eenvoudig koppelen met Apple HomeKit, zodat je ze kunt bedienen via Siri. Met deze complete set geniet je van optimale.

Pluspunten
  • Vanwege de 2K-resolutie is het camerabeeld scherper dan bij camera's met een full hd-resolutie. Aangezien de camera's en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera's en deurbel maken onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen. Het basisstation heeft een beperkte opslagcapaciteit van 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals