1. black friday
  2. Eufycam 2 Pro Duo Pack

Eufycam 2 Pro Duo Pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro Duo Pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro Duo Pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88513D1

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Duo Pack

Dit Eufycam 2 Pro Duo Pack biedt jou de ultieme beveiligingsoplossing met twee camera's die opnemen in verbluffende 2K resolutie. Of je nu een oogje wilt houden op je buitenruimte of je kostbare bezittingen wilt bewaken in huis, deze slimme beveiligingscamera's staan voor je klaar. Met de mogelijkheid om te koppelen aan Apple HomeKit, kun je deze camera's zelfs bedienen met je stem via Siri. Zo wordt het beheren van je beveiligingssysteem nog eenvoudiger en intuïtiever. Wat deze camera's echt onderscheidt, is hun verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Met geavanceerde technologie herkennen ze het verschil tussen mensen en dieren, waardoor onnodige opnamen van voorbijlopende dieren worden voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je alleen belangrijke momenten vastlegt en je kostbare opslagruimte bespaart. Dankzij het draadloze bereik van deze camera's blijft het signaal stabiel, zelfs op grotere afstanden van het basisstation. Bovendien herkent de camera moeiteloos je router, waardoor je de HomeBase ook draadloos kunt gebruiken. Met de Eufycam 2 Pro kun je beelden lokaal opslaan, zodat je altijd toegang hebt tot je opnames via een beveiligde verbinding in de app. En het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden veilig te bewaren. Met het Eufycam 2 Pro Duo Pack krijg je niet alleen een geav.

Pluspunten
  • Dankzij de 2K resolutie is het camerabeeld scherper dan bij camera's met een full hd resolutie. Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om ze terug te kijken. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en voorwerpen.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro Duo Pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.