1. black friday
  2. Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis op meerdere plaatsen met deze geweldige set van 2 Eufycam 2 Pro camera's en de Eufy Video Doorbell. Dankzij het draadloze ontwerp van de ip-camera's en de deurbel kun je ze gemakkelijk op elke gewenste locatie plaatsen, zolang er maar ontvangst is van het meegeleverde basisstation. Om het basisstation met je router te verbinden, hoef je alleen maar een ethernetkabel te gebruiken. Zodra de router is herkend, kun je de HomeBase draadloos gebruiken, wat voor extra gemak zorgt. Met de 2K resolutie van de camera's kun je genieten van haarscherpe beelden. Je kunt dus alle details duidelijk zien. Bovendien zorgen de krachtige batterijen ervoor dat je de apparaten tot wel 180 dagen (deurbel) of zelfs 1 jaar (camera's) kunt gebruiken zonder dat je ze hoeft op te laden. Het opslaan van de beelden gebeurt lokaal en is volledig beveiligd, wat betekent dat je geen abonnement nodig hebt om de beelden later terug te kunnen kijken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de camera's en deurbel ook nog eens koppelen met Apple HomeKit, waardoor je ze eenvoudig kunt bedienen met behulp van Siri. Met deze complete set hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis. Je hebt de controle over je beveiligingssysteem en kunt altijd genieten van kristalheldere beelden, waar je ook bent. Investeer in gemoedsrust en kies voor de Eufyc.

Pluspunten
  • Vanwege de 2K-resolutie heeft de camera een scherper beeld dan camera's met een full hd-resolutie. Aangezien de camera's en deurbel video's lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te bekijken. De camera's en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De levensduur van de batterij neemt af bij gebruik van de camera gedurende meer dan 5 minuten per dag. De opslagcapaciteit van het hoofdstation is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.