1. Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem uit met deze 2 extra Eufycam 2 Pro camera's. Deze camera's bieden een uitstekende beveiligingsoplossing voor zowel binnen- als buitenruimtes in een uiterst scherpe 2K resolutie. Met de mogelijkheid om deze camera's te koppelen aan Apple HomeKit, kun je ze zelfs bedienen met je stem via Siri. Zo wordt het nog eenvoudiger om de controle te hebben over jouw beveiligingssysteem. De Eufycam 2 Pro camera's zijn uitgerust met een verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor. Deze sensor herkent mensen, waardoor de camera niet onnodig opneemt wanneer er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je alleen relevante beelden vastlegt. Bovendien bieden deze camera's een draadloos bereik dat het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation intact houdt. Een ander voordeel van de Eufycam 2 Pro is dat de beelden lokaal worden opgeslagen. Dit betekent dat je geen abonnement nodig hebt om de beelden via een beveiligde verbinding in de app terug te kijken. Dit zorgt voor extra gemoedsrust, omdat je altijd toegang hebt tot je beveiligingsbeelden zonder je zorgen te hoeven maken over maandelijkse kosten. Let wel op dat dit een uitbreidingspakket is en dat je een Eufy Homebase nodig hebt om deze camera's te kunnen gebruiken. Met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan camera's met een full hd resolutie vanwege de 2K resolutie. Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken, omdat de camera de beelden lokaal opslaat. De camera kan mensen, dieren en objecten onderscheiden.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals