Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack

Breid je bestaande Eufycam beveiligingssysteem uit met deze handige 3-pack Eufycam 2 Pro uitbreiding. Met deze extra camera's kun je zowel binnen- als buitenruimtes opnemen in haarscherpe 2K resolutie. Wat deze beveiligingscamera extra speciaal maakt, is dat hij compatibel is met Apple HomeKit. Hierdoor kun je de camera eenvoudig bedienen met je stem via Siri. Daarnaast beschikt de camera over een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. De bewegingssensor is slim genoeg om het verschil tussen mensen en dieren te herkennen, zodat de camera alleen opneemt wanneer dat nodig is. Een ander groot voordeel van de Eufycam 2 Pro is het draadloze bereik. Zelfs op grotere afstand van het basisstation blijft het signaal sterk en stabiel. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van beelden, want de Eufycam 2 Pro slaat de beelden lokaal op. Via een beveiligde verbinding kun je de beelden gemakkelijk terugkijken in de bijbehorende app. Hierdoor heb je geen abonnement nodig en kun je op elk moment de beelden bekijken zonder extra kosten. Let wel op: deze uitbreiding is alleen te gebruiken in combinatie met een bestaande Eufy Homebase set. Dus zorg ervoor dat je al een Homebase hebt voordat je deze camera's aanschaft.

Pluspunten
  • Dankzij de 2K-resolutie is het camerabeeld scherper dan dat van camera's met een full HD-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals