Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack

Breid je Eufycam beveiligingssysteem uit met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack. Met deze extra camera's ben je in staat om zowel binnen- als buitenruimtes in een zeer scherpe 2K resolutie vast te leggen. De Eufycam 2 Pro camera's kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan Apple HomeKit, waardoor je ze zelfs met je stem kunt bedienen via Siri. Bovendien beschikken deze camera's over verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor die alleen mensen herkent, zodat de camera niet onnodig blijft filmen wanneer er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Een van de voordelen van deze camera's is het draadloze bereik, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation nog steeds goed blijft. Daarnaast slaat de Eufycam 2 Pro de beelden lokaal op, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kunnen kijken via de beveiligde verbinding in de app. Het is belangrijk om op te merken dat dit een uitbreiding is op een set met Homebase en dat je deze camera's niet kunt gebruiken zonder de Eufy Homebase. Met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack ben je in staat om je beveiligingssysteem naar een hoger niveau te tillen en te genieten van de vele handige functies die deze camera's bieden.

Pluspunten
  • Met een resolutie van 2K is het beeld van de camera scherper dan camera's met een full hd-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart vereist om beelden terug te kijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals