1. Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack

Breid je Eufycam beveiligingssysteem uit met deze 5 extra Eufycam 2 Pro camera's en verhoog de veiligheid van jouw huis. Met deze camera uitbreiding kun je zowel binnen- als buitenruimtes in een zeer scherpe 2K resolutie filmen. De Eufycam 2 Pro camera is compatibel met Apple HomeKit, waardoor je hem ook gemakkelijk met je stem kunt bedienen via Siri. Met de verbeterde nachtvisie en bewegingssensor herkent de camera mensen, waardoor hij niet onnodig filmt als er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Deze camera's hebben een draadloos bereik waardoor het signaal ook op grotere afstand van het basisstation goed blijft. De Eufycam 2 Pro slaat de beelden lokaal op, waardoor je geen abonnement nodig hebt. Je kunt de beelden op elk moment veilig terugkijken in de app. Het is belangrijk om op te merken dat dit een uitbreiding is op een set met een Homebase. Deze camera's kunnen niet los gebruikt worden zonder de Eufy Homebase. Met de Eufycam 2 Pro uitbreiding 5-pack ben je verzekerd van een betrouwbare beveiligingsoplossing voor jouw huis. Voeg deze camera's toe aan je bestaande Eufycam systeem en profiteer van de scherpe beeldkwaliteit, de handige bediening via Apple HomeKit en de nauwkeurige bewegingsdetectie. Bescherm jezelf, je gezin en je eigendommen met deze geavanceerde beveiligingscamera's.

Pluspunten
  • Dankzij de 2K-resolutie is het beeld van de camera scherper dan dat van camera's met een full hd-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om ze later terug te bekijken. De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. De batterijduur neemt af wanneer je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals