Eufycam 2 Pro Uitbreiding Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Pro Uitbreiding nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Pro Uitbreiding voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding

Met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding kan je nu een binnen- of buitenruimte opnemen in verbluffende 2K resolutie. Deze geavanceerde beveiligingscamera kan eenvoudig worden gekoppeld aan Apple HomeKit, waardoor je hem zelfs met je stem kunt bedienen via Siri. De camera is uitgerust met een verbeterde nachtvisie en een slimme bewegingssensor die alleen mensen detecteert, zodat je geen onnodige opnames hebt van rondlopende dieren. Dankzij het draadloze bereik van deze camera's blijft het signaal stabiel, zelfs op grotere afstand van het basisstation. De Eufycam 2 Pro slaat alle beelden lokaal op, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je opnames veilig te bewaren. Je kunt eenvoudig en veilig de opgenomen beelden bekijken via de beveiligde verbinding in de app. Met deze uitbreiding ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je huis of kantoorruimte, zonder gedoe met abonnementen of cloudopslag.

Pluspunten
  • Met een 2K-resolutie heeft de camera een scherper beeld dan camera's met een full hd-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, neemt de batterijduur af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals