1. black friday
  2. Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack

Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack.

Specificaties Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem uit met deze handige 2-pack Eufycam 2 uitbreiding. Met deze twee extra camera's voeg je extra veiligheid toe aan jouw huis. Deze camera's zijn eenvoudig te koppelen aan Apple HomeKit, waardoor je ze zelfs met je stem kunt bedienen via Siri. Dit zorgt voor een nog gemakkelijkere en intuïtievere ervaring. De Eufycam 2 heeft veel handige functies die zorgen voor een optimale beveiliging. Zo beschikt hij over een verbeterde nachtvisie, waardoor hij zelfs in het donker heldere beelden kan vastleggen. Daarnaast heeft hij een geavanceerde bewegingssensor die mensen herkent. Hierdoor zal de camera niet onnodig opnemen als er een dier in beeld komt. Dit bespaart niet alleen opslagruimte, maar zorgt er ook voor dat je alleen relevante beelden kunt bekijken. Het bereik van de Eufycam 2 is groter dan ooit, waardoor het signaal ook op grotere afstand van het basisstation goed blijft. Zo kun je zelfs de buitenste hoeken van jouw woning veilig in de gaten houden. Bovendien slaat deze camera de beelden lokaal op, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Dit zorgt niet alleen voor extra privacy, maar bespaart ook kosten. Wanneer je de camera's in gemiddeld gebruik plaatst, gaat de ingebouwde batterij maar liefst een jaar mee. Daarna kun je de batterij eenvoudig weer opladen. Let wel.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of een sd-kaart om beelden terug te kijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.