1. black friday
  2. Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack

Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack.

Specificaties Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack

Vergroot de beveiliging van jouw Eufycam-systeem met deze 4 extra Eufycam 2-camera's. Deze camera's kunnen worden gekoppeld aan Apple HomeKit, waardoor je ze ook met je stem kunt bedienen via Siri. De Eufycam 2 beschikt over een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Hij kan mensen herkennen, waardoor de camera niet onnodig filmt als er een dier in beeld komt. De camera heeft ook een groter bereik, waardoor het signaal goed blijft op grotere afstand van het basisstation. De Eufycam 2 slaat de beelden lokaal op, zodat je ze veilig kunt bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Hierdoor heb je geen cloudabonnement nodig om je beelden op te slaan. De ingebouwde batterij gaat een jaar mee bij gemiddeld gebruik en kan daarna eenvoudig weer worden opgeladen. Houd er rekening mee dat dit een uitbreiding is op een set met een Homebase. Je kunt deze camera's niet gebruiken zonder de Eufy Homebase. Met deze 4-pack Eufycam 2-uitbreiding ben je in staat om je beveiligingssysteem naar een hoger niveau te tillen. Met de mogelijkheid om de camera's te koppelen aan Apple HomeKit, kun je nu ook je stem gebruiken om ze te bedienen via Siri. De Eufycam 2 biedt geavanceerde functies, zoals verbeterde nachtvisie en een intelligente bewegingssensor die mensen kan herkennen. Dit betekent dat de camera niet onnodig zal opnemen wanneer er bij.

Pluspunten
  • Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of een sd-kaart om de beelden te bekijken. Met behulp van de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je wilt. De camera maakt onderscheid tussen personen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.