1. Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack

Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack.

Specificaties Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem eenvoudig uit met deze handige 5-pack Eufycam 2 uitbreiding. Met deze extra camera's ben je in staat om nog meer delen van jouw huis of bedrijf te monitoren en te beveiligen. Deze camera's zijn speciaal ontworpen om te kunnen worden gekoppeld aan Apple HomeKit, waardoor je ze zelfs kunt bedienen met je stem via Siri. Dit biedt een uiterst handige en intuïtieve manier om jouw beveiligingssysteem te beheren. De Eufycam 2 camera's zijn voorzien van verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor. Wat deze camera's echt onderscheidt, is hun vermogen om mensen te herkennen. Hierdoor worden onnodige opnames van bijvoorbeeld dieren voorkomen, waardoor je alleen waardevolle beelden ontvangt. Bovendien heeft de camera een groter bereik, waardoor het signaal ook op grotere afstanden van het basisstation goed blijft. Een ander voordeel van de Eufycam 2 is dat hij beelden lokaal opslaat, zonder de noodzaak van een cloudabonnement. Hierdoor kun je de beelden veilig terugkijken via een beveiligde verbinding in de app. Met een ingebouwde batterij die bij gemiddeld gebruik een jaar meegaat, hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig opladen. Houd er echter rekening mee dat dit een uitbreiding is op een set met Homebase en dat je deze camera niet los kunt gebruiken zonder Eufy Homebase.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om ze terug te kunnen kijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals