1. black friday
  2. Eufycam 2C 3-Pack

Eufycam 2C 3-Pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C 3-Pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C 3-Pack.

Specificaties Eufycam 2C 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88323D2

Omschrijving van de Eufycam 2C 3-Pack

Bewaak met gemak verschillende locaties rondom je huis met het Eufycam 2C 3-Pack. Dit pakket bevat drie camera's die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Dankzij de ingebouwde spotlight schakelt de camera automatisch in wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Het unieke aan de Eufycam 2C is dat deze camera het onderscheid kan maken tussen mensen, voorwerpen en dieren, waardoor de lamp niet onnodig aangaat wanneer er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. Deze camera's werken volledig op batterijen en zijn draadloos verbonden met het bijgeleverde basisstation. Het basisstation wordt eenvoudig met een ethernetkabel aan je router gekoppeld, waarna het automatisch verbinding maakt met je wifi-router. Alle opgenomen beelden worden lokaal opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden veilig te bewaren. Wil je de beelden terugkijken? Geen probleem! Via een beveiligde verbinding bekijk je de opgeslagen beelden gemakkelijk in de bijbehorende app. Met een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 180 dagen bij gemiddeld gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van de camera's. Zodra de batterij leeg is, laad je deze eenvoudig weer op voor continu gebruik. Met het Eufycam 2C 3-Pack ben je verzekerd van betrouwbare en hoogwaardige bewakingscamera's die zorgen voor gemoedsrust en veiligheid rondom je.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden te bekijken. De camera detecteert mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, neemt de batterijduur af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C 3-Pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2C 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.