1. Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro bewakingspakket ben je verzekerd van maximale veiligheid voor je voordeur en de omgeving rondom je huis. Dit pakket bevat 3 Eufycam 2C camera's en de Doorbell Dual 2 Pro, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. De camera's zijn uitgerust met een ingebouwde spotlight die automatisch wordt ingeschakeld bij het detecteren van beweging in het donker. De deurbel heeft zelfs 2 camera's, zodat je ook kunt zien wie er op de stoep staat. Zowel de camera's als de deurbel werken op een batterij en zijn draadloos verbonden met het meegeleverde basisstation. Dit basisstation fungeert ook als hub voor de Eufy Video Doorbell Battery. Om verbinding te maken met je router, sluit je het basisstation eerst aan met een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, zodat je geen cloudabonnement nodig hebt om ze terug te kijken. Met deze set ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat. Je ontvangt direct een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt, en je kunt rechtstreeks met die persoon communiceren. Met de Eufycam 2C camera's en Doorbell Dual 2 Pro hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis en kun je met een gerust hart genieten van je dagelijkse bezigheden.

Pluspunten
  • Deze deurbel is uitgerust met 2 camera's, zodat je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Doordat de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen is niet lokaal uitbreidbaar, hiervoor betaal je extra voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals