1. black friday
  2. Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Met het Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery bewakingspakket is je voordeur en de omgeving rondom je huis altijd veilig. Dit pakket bevat 4 Eufycam 2C camera's en een deurbel die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. De camera's zijn uitgerust met een ingebouwde spotlight die automatisch aangaat wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Deze camera's en deurbel werken op batterijen en maken draadloos verbinding met het meegeleverde basisstation. Het basisstation staat ook in verbinding met je Eufy Video Doorbell Battery. Met de deurbel zie je altijd wie er voor je deur staat en ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt zelfs direct met die persoon communiceren. Om het basisstation te installeren, sluit je deze eerst met een ethernetkabel aan op je router. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Alle beelden worden lokaal opgeslagen en kunnen veilig via de app worden bekeken. Er is geen cloudabonnement nodig om de beelden op te slaan. Met het Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery bewakingspakket ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Je kunt met een gerust hart de deur uitgaan, wetende dat je huis goed beveiligd is.

Pluspunten
  • De camera en deurbel functioneren ook op batterij, waardoor je geen gedoe hebt met bedrading. Bij detectie van beweging ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Doordat de deurbel beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen is niet lokaal uitbreidbaar, je betaalt extra voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.