1. black friday
  2. Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met dit bewakingspakket van Eufy zorg je voor optimale beveiliging van zowel je voordeur als de omgeving rondom je huis. Het pakket bestaat uit vier Eufycam 2C camera's en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wat deze camera's uniek maakt, is de ingebouwde spotlight die automatisch wordt geactiveerd zodra er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Hierdoor ben je verzekerd van heldere beelden, zelfs in het donker. De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is voorzien van twee camera's, waardoor je niet alleen kunt zien wie er voor de deur staat, maar ook wat er zich op de stoep afspeelt. Beide camera's en deurbel werken op batterijen en zijn draadloos verbonden met het meegeleverde basisstation. Dit basisstation fungeert tevens als verbinding met de Eufy Video Doorbell Battery. Om de installatie te starten, sluit je het basisstation eerst aan op je router met behulp van een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Een groot voordeel van dit bewakingspakket is dat alle beelden lokaal worden opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden te bewaren. Via de beveiligde verbinding in de app kun je op elk gewenst moment de opgeslagen beelden terugkijken. Bovendien ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt, zodat je altijd weet.

Pluspunten
  • Deze deurbel beschikt over 2 camera's, waardoor je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. Bij het detecteren van beweging ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Doordat de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen kan niet lokaal worden uitgebreid, in dat geval moet je extra betalen voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.