1. black friday
  2. Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro bewakingspakket beveilig je niet alleen je voordeur, maar ook de omgeving rondom je huis. Dit pakket bevat twee Eufycam 2C camera's en de Doorbell Dual 2 Pro, die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. De camera's zijn uitgerust met ingebouwde spotlights die automatisch worden ingeschakeld wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. De deurbel heeft zelfs twee camera's, zodat je kunt zien wie er op de stoep staat. Deze camera's en deurbel werken op batterijen en staan draadloos in verbinding met het meegeleverde basisstation. Het basisstation is ook verbonden met de Eufy Video Doorbell Battery. Dankzij de deurbel zie je altijd wie er voor de deur staat en ontvang je een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt zelfs direct met die persoon communiceren. Het basisstation wordt eerst verbonden met je router via een ethernetkabel. Vervolgens detecteert het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, dus je hebt geen cloudabonnement nodig om ze op te slaan. Je kunt de beelden veilig terugkijken via de app. Met dit bewakingspakket van Eufy ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en kun je met een gerust hart de deur uitgaan.

Pluspunten
  • Deze deurbel is voorzien van 2 camera's, zo mis je niets en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. Als er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Omdat de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen kan niet lokaal worden uitgebreid, je moet dan extra betalen voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.