1. black friday
  2. Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack

Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack.

Specificaties Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem uit met het Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack. Met deze 2 extra beveiligingscamera's ben je in staat om een extra locatie in of rond je huis te bewaken. Dankzij de ingebouwde spotlight wordt de camera 's nachts automatisch geactiveerd wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Wat deze camera's echt uniek maakt, is dat ze het verschil kunnen zien tussen mensen, voorwerpen en dieren. Hierdoor zal de spotlight niet onnodig aangaan wanneer er bijvoorbeeld een kat voorbijloopt. De Eufycam 2C werkt op een batterij en maakt draadloos verbinding met het meegeleverde basisstation. Alle opgenomen beelden worden lokaal opgeslagen, waardoor je ze op elk gewenst moment kunt bekijken via de beveiligde app. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Met een gemiddeld gebruik gaat de ingebouwde batterij maar liefst 180 dagen mee, waarna je deze eenvoudig kunt opladen. Het is belangrijk op te merken dat dit een uitbreidingsset is en dat je deze camera's niet kunt gebruiken zonder de Eufy Homebase. Met de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack ben je in staat om je beveiligingssysteem naar een hoger niveau te tillen. Geniet van gemoedsrust door extra locaties te bewaken en profiteer van de geavanceerde functies zoals de ingebouwde spotlight en de mogelijkheid om het verschil tussen mensen, voorwer.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. De camera herkent mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken heb je een Eufy basisstation nodig. De batterijduur neemt af wanneer je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.