1. black friday
  2. Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack

Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack.

Specificaties Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack

Met de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack kun je jouw Eufycam beveiligingssysteem naar een hoger niveau tillen. Deze set bevat 3 extra Eufycam 2C beveiligingscamera's, waarmee je een extra locatie in of rond je huis kunt bewaken. De camera's zijn eenvoudig te installeren en werken draadloos via het meegeleverde basisstation. Wat deze camera's echt uniek maakt, is de ingebouwde spotlight. Deze gaat automatisch aan wanneer de camera 's nachts beweging detecteert. Het beste van alles is dat de Eufycam 2C het verschil kan herkennen tussen mensen, voorwerpen en dieren. Dit betekent dat de spotlight niet onnodig zal aangaan als er bijvoorbeeld een kat in beeld loopt. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd de juiste meldingen ontvangt. Een ander voordeel van de Eufycam 2C is dat de beelden lokaal worden opgeslagen op het basisstation. Hierdoor heb je geen cloudabonnement nodig om je beelden op te slaan. Via een beveiligde verbinding kun je de beelden gemakkelijk terugkijken in de handige app. De ingebouwde batterij van de Eufycam 2C gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik, waarna je deze eenvoudig weer kunt opladen. Let op: om van deze uitbreiding te kunnen genieten, heb je een Eufy Homebase nodig.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden opnieuw te bekijken. De camera kan mensen, dieren en objecten onderscheiden. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.