1. Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack

Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack.

Specificaties Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack

Met de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack kun je jouw Eufycam beveiligingssysteem moeiteloos uitbreiden. Met deze 4 extra Eufycam 2C beveiligingscamera's kun je nu een extra locatie in of rond je huis bewaken. Dankzij de ingebouwde spotlight hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid in het donker. Zodra de camera 's nachts beweging detecteert, gaat de spotlight automatisch aan. Wat deze beveiligingscamera's echt onderscheidt, is hun vermogen om het verschil tussen mensen, voorwerpen en dieren te herkennen. Dit betekent dat de lamp niet onnodig aangaat als er bijvoorbeeld een kat voorbijloopt. Bovendien werken deze camera's op batterijen en staan ze draadloos in verbinding met het meegeleverde basisstation. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het opslaan van de beelden, aangezien ze lokaal worden opgeslagen. Via een beveiligde verbinding kun je de beelden eenvoudig terugkijken in de app, zonder dat je een cloudabonnement nodig hebt. De ingebouwde batterij van de Eufycam 2C gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik. Na deze periode kun je de batterij eenvoudig opladen, zodat je altijd verzekerd bent van optimale beveiliging. Het is belangrijk op te merken dat dit een uitbreiding is op een set met Homebase. Deze camera's kunnen niet los worden gebruikt zonder Eufy Homebase. Met de Eufycam.

Pluspunten
  • Aangezien de camera beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. De camera onderscheidt mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem gemakkelijk installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals