Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack.

Specificaties Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem uit met deze 5 extra Eufycam 2C beveiligingscamera's. Met deze uitbreiding kun je nu een extra locatie in of rond je huis bewaken. Wat deze camera's uniek maakt, is de ingebouwde spotlight die automatisch wordt geactiveerd wanneer de camera 's nachts beweging detecteert. Geen zorgen, de Eufycam 2C onderscheidt tussen mensen, voorwerpen en dieren, waardoor de lamp niet onnodig aangaat als er bijvoorbeeld een kat voorbijloopt. Deze camera's werken op een batterij en zijn draadloos verbonden met het bijgeleverde basisstation. Het beste van alles is dat de beelden lokaal worden opgeslagen, dus je hebt geen cloudabonnement nodig om de beelden op te slaan. Je kunt de opgenomen beelden eenvoudig terugkijken in de app via een beveiligde verbinding. Met een gemiddeld gebruik gaat de ingebouwde batterij wel 180 dagen mee voordat je deze weer moet opladen. Het is echter belangrijk op te merken dat dit een uitbreiding is op een set met Homebase. Je kunt deze camera's niet gebruiken zonder de Eufy Homebase. Met de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack ben je in staat om je beveiligingssysteem naar een hoger niveau te tillen en nog meer gemoedsrust te ervaren.

Pluspunten
  • Omdat de camera beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals