EufyCam 3 3-pack Black Friday deal

5/5

EufyCam 3 3-pack nodig? Check snel of je deze EufyCam 3 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EufyCam 3 3-pack.

Specificaties EufyCam 3 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88723W1

Omschrijving van de EufyCam 3 3-pack

Met het EufyCam 3 3-Pack kun je met gemak verschillende plekken zowel binnen- als buitenshuis bewaken. Dit pakket bevat drie camera's die eenvoudig kunnen worden gekoppeld aan de nieuwe Homebase 3. De EufyCam 3 is de allernieuwste toevoeging aan de EufyCam-familie. Wat deze camera's onderscheidt van andere Eufy-camera's is dat ze beelden opnemen in een verbluffende 4K-resolutie. Bovendien zijn ze uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je ze minder vaak hoeft op te laden. Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de EufyCam 3 is de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Hierdoor zal het alarm niet afgaan wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe HomeBase 3, die gebruikmaakt van krachtige kunstmatige intelligentie. Het mooie hiervan is dat alle gezichtsherkenning lokaal plaatsvindt, zonder dat er gegevens naar de Eufy-servers worden gestuurd. Daarnaast biedt de EufyCam 3 's nachts kleurenbeeld tot wel 8 meter afstand, waardoor je altijd heldere en gedetailleerde beelden hebt, zelfs wanneer het donker is. Met het EufyCam 3 3-Pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en comfort. Of het nu gaat om het bewaken van je huis, kantoor of andere waardevolle bezittingen, deze camera's bieden een ongeëvena.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kijkens. De camera's zijn voorzien van zonnepaneeltjes, waardoor je ze minder vaak hoeft op te laden. De camera maakt gebruik van gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekenden.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je af en toe de camera opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EufyCam 3 3-pack

Om te bekijken of je de EufyCam 3 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EufyCam 3 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals