1. Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery

Dit geweldige Eufy beveiligingspakket bevat niet alleen 3 Eufycam 3 IP camera's, maar ook de handige Eufy Video Doorbell die op batterij werkt. Met deze set ben je verzekerd van optimale veiligheid en kun je altijd een oogje in het zeil houden. Het pakket wordt compleet gemaakt met een basisstation, zodat je direct aan de slag kunt. De Eufycam 3 is de nieuwste toevoeging aan het Eufy assortiment en heeft een aantal indrukwekkende functies. Zo beschikt hij over een geïntegreerd zonnepaneel, waardoor je de camera minder vaak hoeft op te laden. Bovendien maakt de camera nu opnames in 4K beeldkwaliteit, waardoor je haarscherpe beelden kunt verwachten. Dankzij de integratie met Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit kun je de camera en deurbel eenvoudig koppelen aan je slimme apparaten. Wat deze nieuwe Eufycam echt onderscheidt, is de verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. De camera herkent nu ook mensen, waardoor je geen onnodige opnames krijgt als er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Daarnaast is het bereik van de camera's groter dan die van de Eufycam 2, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation sterk blijft. Het basisstation is eenvoudig te installeren door deze met een ethernetkabel aan je router te verbinden. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of sd-kaart om de beelden terug te kijken. Met het zonnepaneeltje op de IP camera hoef je hem minder vaak op te laden. De camera en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en voorwerpen.

Minpunten
  • Als je de camera veel gebruikt onder weinig zonlicht, moet je af en toe de camera opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals