1. EufyCam 3 4-pack

EufyCam 3 4-pack Black Friday deal

5/5

EufyCam 3 4-pack nodig? Check snel of je deze EufyCam 3 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EufyCam 3 4-pack.

Specificaties EufyCam 3 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de EufyCam 3 4-pack

Met dit EufyCam 3 4-Pack kun je met gemak verschillende plekken in en rondom je huis monitoren. Het pakket bestaat uit 4 camera's die eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan de nieuwe Homebase 3. De EufyCam 3 is de nieuwste toevoeging aan het EufyCam assortiment en biedt vele voordelen ten opzichte van zijn voorgangers. Een van de meest opvallende kenmerken van de EufyCam 3 is de mogelijkheid om op te nemen in 4K-resolutie. Hierdoor geniet je van haarscherpe beelden en mis je geen enkel detail. Bovendien is de camera uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Daarnaast beschikt de EufyCam 3 over geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Dit betekent dat het alarm niet afgaat bij bekende gezichten, dankzij de kunstmatige intelligentie die lokaal op de Homebase 3 wordt ondersteund. Je kunt dus met een gerust hart je woning verlaten, wetende dat je camera's alleen reageren op verdachte activiteiten. Een ander indrukwekkend kenmerk van de EufyCam 3 is de mogelijkheid om 's nachts kleurenbeelden tot wel 8 meter vast te leggen. Dit zorgt voor een nog betere beeldkwaliteit en maakt het gemakkelijker om objecten en personen in het donker te identificeren. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de Homebase 3 nog niet compatibel is.

Pluspunten
  • Aangezien de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloud-abonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kijken. De camera's zijn uitgerust met zonnepanelen, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekenden.

Minpunten
  • Als je de camera vaak bij weinig zonlicht gebruikt, moet je de camera af en toe opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EufyCam 3 4-pack

Om te bekijken of je de EufyCam 3 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EufyCam 3 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals