1. Eufycam 3 5-pack

Eufycam 3 5-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 3 5-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 3 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3 5-pack.

Specificaties Eufycam 3 5-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de Eufycam 3 5-pack

Het Eufycam 3 5-Pack is de perfecte set om verschillende delen van zowel binnen- als buitenshuis te beveiligen. Met dit pakket ontvang je maar liefst 5 camera's die eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan de nieuwe HomeBase 3. De Eufycam 3 is de nieuwste toevoeging aan het Eufycam assortiment en biedt diverse voordelen ten opzichte van andere modellen. Een van de opvallende kenmerken van de Eufycam 3 is de mogelijkheid om op te nemen in 4K-resolutie. Hierdoor geniet je van haarscherpe beelden en mis je geen enkel detail. Daarnaast is de camera uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. Bovendien beschikt de Eufycam 3 over geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Hierdoor zal het alarm niet afgaan wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe HomeBase 3, die kunstmatige intelligentie ondersteunt. Het beste van alles is dat deze gezichtsherkenning lokaal plaatsvindt, zonder dat er gegevens naar de Eufy-servers worden gestuurd. Ook in het donker presteert de Eufycam 3 uitstekend, met kleurenbeeld tot maar liefst 8 meter. Let op: de HomeBase 3 is nog niet compatibel met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam. Met het Eufycam 3 5-Pack geniet je dus van hoogwaardige be.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kijken. De camera's zijn uitgerust met zonnepaneeltjes, waardoor je ze minder vaak hoeft op te laden. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekenden.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je af en toe de camera opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3 5-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 3 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals