1. Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery

Dit Eufy beveiligingspakket bevat niet alleen 5 Eufycam 3 IP camera's, maar ook de Eufy Video Doorbell die op batterij werkt en een basisstation. Met de Eufycam 3 hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen, dankzij het ingebouwde zonnepaneel. Bovendien is de beeldkwaliteit verbeterd en filmt deze camera nu in verbluffende 4K resolutie. Het beste van alles is dat zowel de camera's als de deurbel kunnen worden gekoppeld aan verschillende slimme assistenten, waaronder Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. De nieuwe Eufycam 3 is uitgerust met verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor. Deze slimme sensor herkent het verschil tussen mensen en dieren, waardoor de camera niet onnodig opneemt wanneer er bijvoorbeeld een huisdier door het beeld loopt. Daarnaast biedt deze camera een groter bereik dan zijn voorganger, waardoor het signaal zelfs op grotere afstanden van het basisstation sterk blijft. Om te beginnen, sluit je het basisstation eenvoudig aan op je router met behulp van een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Via de handige app kun je vervolgens de beelden van zowel de deurbel als de camera's bekijken. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan, omdat de apparaten de beelden op het meegeleverde basis.

Pluspunten
  • Aangezien de camera lokale beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kijken. Met het zonnepaneeltje op de IP-camera hoef je hem minder vaak op te laden. De camera en deurbel maken onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, is het nodig om de camera af en toe op te laden. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, kun je een harde schijf of NAS toevoegen

    .

    Deze wordt echter niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals