EufyCam 3 Duo Pack Black Friday deal

5/5

EufyCam 3 Duo Pack nodig? Check snel of je deze EufyCam 3 Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EufyCam 3 Duo Pack.

Specificaties EufyCam 3 Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88713W1

Omschrijving van de EufyCam 3 Duo Pack

Met het EufyCam 3 Duo Pack kun je met gemak verschillende locaties zowel binnen als buiten in de gaten houden. Dit pakket wordt geleverd met 2 camera's die eenvoudig verbonden kunnen worden met de nieuwe Homebase 3. De EufyCam 3 is de nieuwste toevoeging aan de EufyCam familie. Wat deze camera onderscheidt van andere modellen is dat hij opneemt in een verbluffende 4K-resolutie. Bovendien is hij uitgerust met een handig zonnepaneel, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. De EufyCam 3 beschikt ook over gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende gezichten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde kunstmatige intelligentie van de nieuwe Homebase 3, die alle verwerking lokaal uitvoert en niet via de Eufy-servers. Daarnaast biedt de EufyCam 3 kleurenbeeld 's nachts tot wel 8 meter dankzij de ingebouwde schijnwerper. Bovendien is het bereik van de camera's vergroot, waardoor het signaal ook op grotere afstand van het basisstation optimaal blijft. Om het basisstation te gebruiken, sluit je deze eenvoudig aan op je router met behulp van een ethernetkabel. Alle opgenomen beelden worden lokaal op het basisstation opgeslagen, zodat je altijd volledige controle hebt over je eigen gegevens. Houd er echter rekening mee dat de Homebase 3 nog niet compatibel is met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, is geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden te bekijken. De camera's zijn uitgerust met zonnepanelen, waardoor ze minder vaak opgeladen hoeven te worden. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende personen.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, dien je af en toe de camera op te laden. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EufyCam 3 Duo Pack

Om te bekijken of je de EufyCam 3 Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EufyCam 3 Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals