1. black friday
  2. Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery

Dit Eufy beveiligingspakket is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar ultieme gemoedsrust. Het pakket bevat 2 Eufycam 3 camera's en een Eufy Video Doorbell Battery. Met de Eufycam 3, de nieuwste toevoeging aan het Eufy assortiment, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het opladen van je camera. Dankzij de zonnepaneeltjes laadt de camera zichzelf op en hoef je hem minder vaak bij te vullen. Deze geavanceerde camera en deurbel zijn ook nog eens compatibel met spraakassistenten zoals Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor je volledige controle hebt over je beveiligingssysteem. Met verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor die alleen mensen herkent, voorkomt de Eufycam 3 onnodige opnames van dieren die voorbij lopen. Met een groter bereik dan zijn voorganger, de Eufycam 2, blijft het signaal van deze camera's ook op grotere afstand van het basisstation betrouwbaar. Het basisstation wordt eenvoudig met een ethernetkabel aan je router verbonden, waarna je de beelden van zowel de deurbel als de camera's in de handige app kunt bekijken. En het beste van alles? Je hebt geen cloudabonnement nodig om je beelden op te slaan, want de apparaten bewaren de beelden op het meegeleverde basisstation. Wil je echter extra beelden opslaan, dan kun je kiezen voor een betaald cloudopslagabonnement. Let op: De.

Pluspunten
  • Aangezien de camera beelden lokaal opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of sd-kaart om beelden terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd worden. De camera en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera veel gebruikt bij weinig zonlicht, moet je af en toe de camera opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.