1. black friday
  2. Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro

Dit pakket van Eufy bevat de nieuwste Eufycam 3 camera's en een Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. Met de Eufycam 3 hoef je hem minder vaak op te laden dankzij de zonnepaneeltjes. Je kunt zowel de camera's als de deurbel koppelen aan Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Met de deurbel ben je altijd op de hoogte van wat er zich voor jouw voordeur afspeelt. De Dual heeft twee camera's, één boven en één onder de deurbel, zodat er geen dode hoeken zijn en je zelfs pakketjes op de grond kunt zien. Het basisstation wordt met een ethernetkabel verbonden met je router. In de app kun je de beelden van de deurbel en camera's bekijken. De apparaten slaan de beelden op in het meegeleverde basisstation, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om de beelden op te slaan. Let op: de Homebase 3 werkt nog niet met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam. Met dit Eufy beveiligingspakket ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je huis. De Eufycam 3 camera's zijn de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Eufy en bieden geavanceerde functies om je huis veilig te houden. Dankzij de zonnepaneeltjes hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de camera's, ze worden automatisch van stroom voorzien. Bovendien kun je de camera's en de deurbel eenvoudig koppelen aan je favoriete spraakassistenten.

Pluspunten
  • Omdat de camera's lokaal beelden opslaan, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kunnen kijken. De deurbel is uitgerust met 2 camera's, hierdoor hoef je niets te missen en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De camera en deurbel maken onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je af en toe de camera opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.