Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 3-pack en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich voor je voordeur en rondom je huis afspeelt. Deze innovatieve deurbel is uitgerust met twee camera's: een bovenste camera en een naar beneden gerichte camera. Hierdoor heeft de deurbel geen blinde hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat volledig zien. De onderste camera herkent zelfs pakketjes die voor je deur worden achtergelaten. Je kunt de video deurbel aansluiten op je bestaande bedrading of draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. Met de Eufycam beveiligingscamera's houd je de rest van je omgeving nauwlettend in de gaten in full HD beeldkwaliteit. Zowel de camera's als de deurbel kunnen personen herkennen, waardoor je geen valse meldingen ontvangt. Je kunt de beelden eenvoudig bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbinding maken met de HomeBase. Om te beginnen sluit je het basisstation aan op je router met een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en kan het ook draadloos verbinding maken. Bovendien heeft dit basisstation ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Met het Eufycam 3-pack en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro heb je een complete en betrouwbare beveiligingsoplossing voor je huis. Je kunt met een gerust.

Pluspunten
  • Deze deurbel is voorzien van 2 camera's, hierdoor mis je niks en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor heb je geen abonnement nodig. Omdat de camera en deurbel beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur vermindert wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals