1. black friday
  2. Eufycam 3 uitbreiding 2-pack

Eufycam 3 uitbreiding 2-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 3 uitbreiding 2-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 3 uitbreiding 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3 uitbreiding 2-pack.

Specificaties Eufycam 3 uitbreiding 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de Eufycam 3 uitbreiding 2-pack

Let op: met de Eufycam 3 uitbreiding 2-pack krijg je twee extra camera's om je bestaande set uit te breiden. Deze camera's zijn speciaal ontworpen om zowel binnen als buiten te worden gebruikt, waardoor je elke gewenste locatie kunt bewaken. Om de camera's te kunnen gebruiken, dien je ze te koppelen aan de nieuwe Homebase 3. De Eufycam 3 is de nieuwste toevoeging aan het Eufy assortiment en biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere Eufy camera's. Allereerst neemt deze camera op in een indrukwekkende 4K resolutie, waardoor je heldere en gedetailleerde beelden kunt vastleggen. Daarnaast is de camera uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Dit zorgt voor extra gemak en zorgt ervoor dat je altijd klaar bent om te filmen. Een unieke functie van de Eufycam 3 is de gezichtsherkenningstechnologie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat het alarm afgaat bij bekende gezichten, waardoor je alleen wordt gewaarschuwd bij mogelijke dreigingen. Dit is mogelijk dankzij de geavanceerde kunstmatige intelligentie-ondersteuning van de nieuwe HomeBase 3. Bovendien biedt de Eufycam 3 een stabielere verbinding dan de eerdere modellen, waardoor je altijd een betrouwbare verbinding hebt. Met lokale beeldopslag ben je er ook zeker van dat je gegevens veilig zijn,.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of sd-kaart om de beelden terug te kijken. Met het zonnepaneeltje op de IP-camera hoef je deze minder vaak op te laden. De camera en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je af en toe de camera opladen. Deze camera functioneert niet op zichzelf, omdat je een Homebase 3 nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3 uitbreiding 2-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 3 uitbreiding 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3 uitbreiding 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.