Eufycam 3 uitbreiding 3-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 3 uitbreiding 3-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 3 uitbreiding 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack.

Specificaties Eufycam 3 uitbreiding 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack

Let op: deze camera is een uitbreiding en werkt alleen in combinatie met een Homebase 3 en niet met eerdere versies. Met dit Eufycam 3 uitbreidingspakket krijg je maar liefst 3 extra camera's om jouw bestaande cameraset uit te breiden. Deze camera's zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan de nieuwe Homebase 3. De Eufycam 3 is de nieuwste toevoeging aan het Eufycam assortiment en biedt talloze voordelen ten opzichte van andere Eufy camera's. Een van de belangrijkste voordelen van de Eufycam 3 is de opnamekwaliteit. Met een resolutie van 4K zorgt deze camera voor haarscherpe beelden, zodat je geen enkel detail mist. Bovendien is de Eufycam 3 uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Ook beschikt deze camera over geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende gezichten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe Homebase 3, die kunstmatige intelligentie ondersteunt. Naast deze indrukwekkende functies zorgt de nieuwe Eufycam 3 ook voor een stabielere verbinding dan zijn voorgangers. Bovendien wordt alle beeldopslag lokaal uitgevoerd en niet op de Eufy-servers, waardoor je volledige controle hebt over je privacy. Zelfs 's nachts biedt de Eufycam 3 uitstek.

Pluspunten
  • Aangezien de camera beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Met behulp van het zonnepaneeltje op de IP-camera hoef je hem minder vaak op te laden. De camera en deurbel maken onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je de camera af en toe opladen. Deze camera functioneert niet op zichzelf, omdat je een Homebase 3 nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals