1. black friday
  2. EufyCam 3 uitbreiding

EufyCam 3 uitbreiding Black Friday deal

5/5

EufyCam 3 uitbreiding nodig? Check snel of je deze EufyCam 3 uitbreiding voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EufyCam 3 uitbreiding.

Specificaties EufyCam 3 uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de EufyCam 3 uitbreiding

Let op: deze EufyCam 3 uitbreiding is een perfecte toevoeging op jouw bestaande cameraset. Met deze uitbreiding kun je een locatie zowel binnen als buiten bewaken. De EufyCam 3 is het nieuwste model van EufyCam en biedt tal van geavanceerde functies. Deze camera kan eenvoudig worden gekoppeld aan Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor je hem zelfs met je stem kunt bedienen. De EufyCam 3 is uitgerust met een verbeterde nachtvisie en een slimme bewegingssensor die alleen mensen herkent, zodat je geen onnodige opnames hebt van dieren. Daarnaast heeft deze camera een groter bereik, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation nog steeds optimaal blijft. Om de camera's te installeren, verbind je het basisstation eenvoudig met je router via een ethernetkabel. De EufyCam 3 slaat alle beelden op een lokale harddrive op, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Wil je echter extra beelden opslaan, dan is cloudopslag ook mogelijk. Bovendien gaat de ingebouwde batterij van de camera's maar liefst een jaar mee bij gemiddeld gebruik, waarna je hem eenvoudig kunt opladen. Met de EufyCam 3 uitbreiding kun je met een gerust hart jouw locatie bewaken, zowel overdag als 's nachts. Met de geavanceerde functies en het gemak van spraakbediening ben je altijd in controle.

Pluspunten
  • Aangezien de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je wilt. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Deze camera functioneert niet zelfstandig, omdat een Homebase 3 vereist is

    .

    De camera is niet compatibel met de HomeBase 2. De batterijduur zal verminderen als je de camera dagelijks langer dan 5 minuten gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EufyCam 3 uitbreiding

Om te bekijken of je de EufyCam 3 uitbreiding tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EufyCam 3 uitbreiding wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.