1. Eufycam 3C 2-pack

Eufycam 3C 2-pack Black Friday deal

5/5

Eufycam 3C 2-pack nodig? Check snel of je deze Eufycam 3C 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3C 2-pack.

Specificaties Eufycam 3C 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8881321

Omschrijving van de Eufycam 3C 2-pack

De Eufycam 3C 2-pack is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar geavanceerde beveiligingstechnologie. Met zijn krachtige spotlight zorgt deze camera ervoor dat je zelfs in het donker heldere beelden hebt. De 3C neemt op in 4K resolutie, waardoor elk detail haarscherp wordt vastgelegd. Bovendien beschikt deze camera over slimme gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende gezichten. Dit zorgt voor extra gemak en gemoedsrust. Een ander voordeel van de Eufycam 3C is de flexibele opslagmogelijkheden. De beelden worden opgeslagen op de Homebase 3, die uitbreidbaar is met een harde schijf. Hierdoor kun je een grote hoeveelheid opnames bewaren zonder je zorgen te maken over de beschikbare ruimte. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor cloudopslag, maar hiervoor wordt een vast bedrag per maand in rekening gebracht. Het installeren van de Eufycam 3C is eenvoudig en snel. Sluit het basisstation aan op je router met behulp van een ethernetkabel en je bent klaar om te gaan. Het enige waar je op moet letten, is dat de Homebase 3 nog niet compatibel is met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam. Met de Eufycam 3C 2-pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemoedsrust, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Deze camera heeft een verbeterde schijnwerper in vergelijking met de Eufycam 3. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende gezichten.

Minpunten
  • De Homebase is verbonden met je router door middel van een ethernetkabel. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, dien je een harde schijf of NAS toe te voegen

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3C 2-pack

Om te bekijken of je de Eufycam 3C 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3C 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals