Eufycam 3C uitbreiding Black Friday deal

5/5

Eufycam 3C uitbreiding nodig? Check snel of je deze Eufycam 3C uitbreiding voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 3C uitbreiding.

Specificaties Eufycam 3C uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8161321

Omschrijving van de Eufycam 3C uitbreiding

De Eufycam 3C uitbreiding is een perfecte aanvulling op je bestaande Eufycam-collectie, met de toevoeging van een Homebase 3. Deze camera is het jongere broertje van de Eufycam 3 en biedt een aantal unieke functies. In tegenstelling tot zijn broertje, is de 3C uitgerust met een grotere spotlight in plaats van een zonnepaneel. Dit zorgt ervoor dat je zelfs in het donker heldere beelden kunt vastleggen. Wat de Eufycam 3C onderscheidt van andere Eufy-camera's, is de mogelijkheid om op te nemen in 4K-resolutie en de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Met deze functie wordt het alarm niet geactiveerd wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. De opgenomen beelden worden veilig opgeslagen op de Homebase 3. Deze opslagruimte kan worden uitgebreid met een harde schijf voor extra capaciteit. Als alternatief is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor cloudopslag, hoewel hiervoor een vast maandelijks bedrag in rekening wordt gebracht. Om het basisstation te verbinden met je router, hoef je alleen maar een ethernetkabel te gebruiken. Met de Eufycam 3C uitbreiding haal je een geavanceerd en betrouwbaar beveiligingssysteem in huis. Of je nu je woning of kantoor wilt beschermen, deze camera biedt uitstekende beeldkwaliteit en slimme functies om ervoor te zorgen dat je altijd een oogje in het zeil kunt.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om terug te kijken. Deze camera beschikt over een verbeterde spotlight in vergelijking met de Eufycam 3. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende gezichten.

Minpunten
  • Je kunt deze camera niet gebruiken zonder een Homebase 3. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 3C uitbreiding

Om te bekijken of je de Eufycam 3C uitbreiding tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 3C uitbreiding wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals