1. black friday
  2. Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met de Eufycam 4-pack en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro mis je nooit meer wat er voor jouw voordeur en rondom je huis gebeurt. De slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: een die naar boven gericht is en een die naar beneden gericht is. Hierdoor zijn er geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. Bovendien kan de camera aan de onderkant pakketjes herkennen die voor je deur staan. Je kunt de video deurbel eenvoudig aansluiten op je bestaande bedrading, maar je kunt er ook voor kiezen om hem draadloos te gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam beveiligingscamera's houden de rest van de omgeving in de gaten met een full hd beeldkwaliteit. Zowel de camera's als de deurbel zijn in staat om personen te herkennen, zodat je geen valse meldingen ontvangt. Je kunt de beelden bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbonden worden met de HomeBase. Deze basisstation verbind je eerst met een ethernetkabel aan je router. Vervolgens herkent het basisstation je wifi, waardoor het ook draadloos verbinding kan maken. Bovendien heeft de basisstation ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om beelden terug te kijken. Met het Eufycam 4-pack en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro ben je dus verzekerd van een uitstekende beveiliging voor je.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, zo mis je niets en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor heb je geen abonnement nodig. Doordat de camera en deurbel beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.